Morate biti logovani

Da biste uradili željenu akciju morate biti prijavljeni sa Vašim računom

Prijava Prijava - Facebook
O nama

O nama

Kompanija Kamer Commerce d.o.o. Sarajevo, osnovana je 1997. godine, ističe se kao ovlašteni uvoznik, distributer i serviser vrhunskih uređaja njemačke kompanije "Kärcher" G.m.b.H. Specijalizirani smo za visokotlačne perače, sa ili bez grijanja, uređaje za usisavanje, dubinsko pranje i poliranje, te inovativna rješenja za unutarnje i vanjsko čišćenje, bilo da se radi o industriji ili kućanstvu. Također, nudimo vrhunska sredstva za čišćenje koja upotpunjuju naš široki asortiman proizvoda.

Od 2009. godine, uspješno poslujemo u modernom objektu smještenom u Vogošći, na adresi Ahmeda Rizve br. 2. Naša prostrana prodavnica ne samo da nudi vrhunske proizvode, već sadrži i dobro opremljeno skladište uređaja i rezervnih dijelova, uz istovremeno dostupan servisni centar. Ponosno i službeno smo od 2015. godine postali prvi Kärcher Centar u Bosni i Hercegovini. Ova prestižna titula dodatno potvrđuje našu posvećenost i kvalitetu, prepoznatu i odobrenu od strane samog Kärcher-a.

Naši zaposlenici posjeduju izuzetno dugogodišnje iskustvo u servisiranju i održavanju Kärcher mašina i uređaja, što osigurava vrhunsku podršku našim klijentima. Uz sve to, ističemo naš moderno opremljeni servisni centar, gdje pružamo profesionalne usluge popravaka i održavanja. Bez obzira na zahtjevnost problema, naš tim stručnjaka garantira brze i efikasne servisne intervencije.

BRENDOVI

kamer brendovi.jpg - O nama